Syira Zairil
Uncle dan Jalan Raya

Selasa, 18 Disember 2012 @ 3:18 PTG | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM

Wahhh!!! bukan main tajuk "Uncle n Jalan Raya". Ok, bermulah lah kesahnya... 

Semalam Syira n adik kuar, tujuan utama nak bayaq bil brokband yg tak bayaq2 sampai la nie... Sbb nya asal Syira nak p byq mesti tak ley nak byq kan. Org pos tu ckp bil yg byaq guna on9 ada prob. So... kaedahnya skrng, dah alang2 kuar apa lg amik kesempatan la berjimba2 smbil b'window shopping kesahnya...  Lepas dah penat cuci mata bagai... Kita org pon buat keputusan nak blik ja lah sb dh t'lampau penat n panas. 

Dalam perjalanan pulang, ngah fokus bw motor baik punya. Tiba-tiba, ada sorg uncle nie melintas btoi2 depan mata tanpa beri signal. Waaa.... bikin hangin satu badan nie... Dah la bawa mto tu jap2 ke kiri, jap2 ke kanan, pastu ketengah plk... Kau igt ini jalan kau punya ka!!! Tak kira la ko tu uncle sekalipon... Kalau dah dekat atas jln tu... Sila-sila lah bersopan atau berhemah sikit. Selamat la aku bawa motor tu slow, buat nya terbawa laju tak ke bersepai kat situ jg... Kalau uncle sorang yg kemalangan tak pa, nie melibatkan org lain. Tu yg wat aku hangin satu badan nie... Hemmm... uncle.... uncle... 

To uncle: Please drive safely :D


Older Post | Newer Post
Me,Nothing

Assalamualaikum...
Hi peeps!!!
Welcome to My Lovely Blog
I just shared what I like and feel.
Fill free to read my entry.
Thank you :)
“You only live once, but if you do it right, once is enough”


Anything!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!




Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Cik Syira Ulala

Best View at GOOGLE CHROME!