Syira Zairil
“BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar

Selasa, 24 Januari 2012 @ 11:41 PG | 1 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM

Hai korang. Skrang nie Syira ngah kekurangan idea nk update blog. So td tengah asyk berblog walking mata nie tertangkap dgn satu entry nie. Dengan rakus yer ape lg bace punye bace mcm best jer contest nie. So tanpa segan silu Syira nak amik kesempatan join “BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar nie sambil-sambil tu ley la update entry yg ke-2 utk tahun 2012 nie. Hehehe... 

Kalau korang nak tau hadiah yg di tawarkan cukup menarik tertarik kau mmg vava voom kan. So tak pyh nk hegeh-hegeh lagi nak citer panjang-panjang lebar bkn dpt ape pon jap g kelaut je lbh. Kalu korang rase nak join meh klik banner kat bawah nie


Gambar yg akan Syira pertaruhkan utk contest nie jeng jeng....



Saya rasa gambar saya best kerana gambar nie happening sgt tengok je lah baju yg kami berempat pakai ada  tema yer tersendri color Biru & Kuning. Hehehe... Semua nie tanpa di rancang, betol ckp org bila ikatan sesuatu persahabatan tu kuat maka tak mustahil lah benda-benda mcm nie ley berlaku kan. So Syira rase nie lah gambar & moment yg paling BEST & HAPPENING... ^_^

Syira nak tag mereka-mereka nie

WASSALAM ^_^



Older Post | Newer Post
Me,Nothing

Assalamualaikum...
Hi peeps!!!
Welcome to My Lovely Blog
I just shared what I like and feel.
Fill free to read my entry.
Thank you :)
“You only live once, but if you do it right, once is enough”


Anything!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!




Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Cik Syira Ulala

Best View at GOOGLE CHROME!