Syira Zairil
Hang nie kan MAKING LAMA.. MAKING PERASAN.. haisshhh!!!!

Sabtu, 3 Disember 2011 @ 2:16 PTG | 0 Comment [s]

ASSALAMUALIKUM 

Ceq nak tumpang lalu sat kat sini naa. Amboi sompan yer ank dara sapa nie yer, hehehehe... Sudah geharu cendana pula, sudah tahu bertanya pula (sambil angkat tangan mcm karam singh walia). Haaaa.. tok sah nak jd karam singh sgt lar, sedaq lar diri tu skit tak berbakat lansung. 

Ok... stright to the point je, walaupon badan nie msh sakit-sakit & penat lg cz 3 hari Syira g mengembara merentas segala bagai benua nak ler juga update something kat blog nie kan. Syira nak citer sikit lar kan sejak 2 menjak nie Syira punya tahap keperasanan semaking serius tak tau la nape. Hemmm... mybe kuat sangat mengelamun &  berangan-angan agak yer kot. Yela mane tak yer tadi Syira terdengar suaru ibu sayup-sayup panggil Syira, mybe nak suh wat something lar tu. So dgn sepantas kilat Syira menyahut panggilan ibu tetapi tak dak respond pon. Ibu pon memanggil & terus memanggil, Syira still dok menyahut tp ibu masih panggil lg. Haihhh... Ibu nie nape dok panggil-panggil... Hehehe... rupe-rupenye tekaan Syira meleset sama sekali, ibu Syira bukannye panggil Syira tp dok panggil mak cik belakang umh nak mintak daun kesom sikit. 

Cis!!! Syira sudah tertipu, itu pon adik yg tegur....

adik : K.yong, ibu bkn panggil ang pon. Ang jgn nak perasan sgt lar.
aku  : Ang jgn nak gebang kat aku. Ibu panggil aku tu suh pelahan kan api kat dapor nun...
adik : Bukan lar weee... Ibu panggil cik Syidah lar ang jgn nak perasan sgt ok.
aku  : Yeke ang jgn bohong lar... Aku dengar lar ibu panggil.
adik : Lantak kat ang lar. Malas nak layan baik aku on9 lg best..

Yela... yela... adik oi akak mu mengalah... Nie lar akibat nye berangan & mengelamun tak hingat dunia kan. Tak pasal-pasal kne cop peragai sepesen ngn Mat Jenin. Hemmmm... Nak wat lagu mane dh nasib badan....

WASSALAM ^_^


Older Post | Newer Post
Me,Nothing

Assalamualaikum...
Hi peeps!!!
Welcome to My Lovely Blog
I just shared what I like and feel.
Fill free to read my entry.
Thank you :)
“You only live once, but if you do it right, once is enough”


Anything!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!




Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Cik Syira Ulala

Best View at GOOGLE CHROME!