Syira Zairil
DULU BENCI SEKARANG SUKA

Khamis, 24 November 2011 @ 7:21 PTG | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM
Boley gila Syira hari nie. Dah mati kutu di buat yer dok umh tak wat ape-ape. Rase nak jerit kuat-kuat biar satu taman degar. Haaa!!!!! tak pasal-pasal jiran ketok pintu bawa parang penggal kepala Syira. Dari cari pasal tepekit telolong sane sini baik Syira update blog yg makin berulat n berkulat nie. Malas bebeno rase nk update. Tak tau nak story aper kat blog tak semengah nie. So today rase nk story mory la skit kat blog picisan nie. Ha!!! korang penah lalui tak situasi mcm Syira nie. "DULU BENCI SEKARANG SUKA"??? Mesti penah kan bohong la klau tak penah. Citer nie kira dh berhabuk jg la skrg bru teringat nak story mory kan. Dulu Syira kan mane suke waner pinky-pinky nie, mintak simpang malaikat 44. Benci kot ngn waner pink nie rase mcm ayu, jambu & lembut je rase. Bile ade jer barang yg ada kaitan ngn waner pink mula lah nak memberontak tak tentu pasal macam kucing mati anak gaya nye. Padahal waner pink tu ala setakat secalit jer bukan full pon, kalau full tu nak mengamok lain lar citer nie tak. Haihhhh mengada sungguh anak dara sorang nie bukan waner tu ley bunuh kau pon. Lain la waner tu berhantu ker ley la kau nak takot bagaikan. Waner tu punye ler ayu seayu ayu yer. Ada sekali tu baju raye Syira ibu wat waner pink, giler mane tak mengamok Syira di wat yer. Rase nak jer gunting-gunting & bako-bako jer baju tu tapi nati wat pagai mcm tu, sekali kau sedas ibu Syira bg penampo tak kenaya. Dari muka ala-ala hindustan last-last jd org hutan lak, tak keparah tu. So rela tak rela terpaksa sarung la jg bju kurung tu. Yang tu pon pakai tak sampai sejam dh nk tukar sb muka dah tebai mcm tarok bedak berpolohpoloh kilo kat muka. Tegok kau betapa benci yer Syira ngn waner pinky-pinky nie. Dulu dok benci bagaikan kan skarang hamik kau Syira sedas penombok kat batang hidung kau, sekali kau jatoh cinta sush kau nak ungkap kan perkataan I LOVE YOU. Sekarang semua benda yg ader kat kau tak kra anset, motor & mcm-mcm lg lah waner yer pink. Itu lah pepatah org tua-tua mengatakan TAK KENAL MAKA TAK CINTA.

WASSALAM ^_^


Older Post | Newer Post
Me,Nothing

Assalamualaikum...
Hi peeps!!!
Welcome to My Lovely Blog
I just shared what I like and feel.
Fill free to read my entry.
Thank you :)
“You only live once, but if you do it right, once is enough”


Anything!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!




Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Cik Syira Ulala

Best View at GOOGLE CHROME!