Syira Zairil
MISS U ALL A LOTZ

Isnin, 20 Jun 2011 @ 12:11 PTG | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM

Dah lame aku tinggalkan & tak update blog nie
Maklumlah bz yer memanjang
OK
.
.
Aku bru jer habis BELAJAR & KURSUS
So skg aku jd peganggur terhormat
Kojer yer kat umah menanam anggur je la yer
Sape-sape yg nak bg aku kojer part time sila-sila ler call aku
Janji kojer yer tu mesti la yg HALAL kan!!!
Berbalik pada story yg asal
.
.
.
Tadi mase aku dok godek-godek folder kat dalam laptop aku
Dengan tak sengaja yer tangan aku nie gatai sgt nak OPEN folder gambo
Mase aku STUDY kat PUO
.
.
.
Bila tgk je gambar KENANGAN tu
Tiba-tiba hati nie rase sebak & rindu kat mereka sgt-sgt
.
.
.
NORAINI RAHIM, ERNIE SAFIE, FATIN FAYAD & FAWZIAH
Aku rindu korang sangat-sangat
Bila agak yer kiter dpt bersua kembali
Aku harap suatu hari nti kiter akan jumpe lg k
.
.
Hope korang berjaya dlm hidup masing-masing
I LOVE YOU ALL SO MUCH
T_T

WASSALAM


Older Post | Newer Post
Me,Nothing

Assalamualaikum...
Hi peeps!!!
Welcome to My Lovely Blog
I just shared what I like and feel.
Fill free to read my entry.
Thank you :)
“You only live once, but if you do it right, once is enough”


Anything!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!




Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Cik Syira Ulala

Best View at GOOGLE CHROME!