Syira Zairil
"Mencari Blogger Wanita"

Sabtu, 28 Mei 2011 @ 1:18 PTG | 2 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM 
SAHABAT HANDAI SEKELIAN ALAM
.
.
.
Today Syira nak join segment yg di hostkan
Oleh 
JOKER GURL
.
.
.
"Mencari Blogger Wanita"
Tentulah utk mereka-mereka yg bergelar
 PEREMPUAN aka GURLZ 
Sahaja Ok!!!
LELAKI not allowed for this SEGMENT ok!!!


SILA KLIK BANNER diatas
 untuk 
JOIN SEGMENT nie
.
.
.
.
syarat2 nak join bloglist wanita
  1. dah tentu lah korang mesti perempuan...............hehehe
  2. buat satu entry khas dekat blog korang yang bertajuk "Mencari Blogger Wanita"
  3. letak banner yang gegurl sediakan tu dalam entry korang.
  4. masukkan link entry segmen ni kedalam entry yang korang buat tu tau.
  5. bagi yang belum jadi followers blog jokegurl,sudah tentu lah kena jadi followers terlebih dahulu.........
  6. pastu korang letak link entry yang korang buat tu kedalam ruangan komen kat bawah ni tau.
  7. tarikh tutup : pukul 12.01AM hari isnin 30hb may 2011.

DONE ^_^




Older Post | Newer Post
Me,Nothing

Assalamualaikum...
Hi peeps!!!
Welcome to My Lovely Blog
I just shared what I like and feel.
Fill free to read my entry.
Thank you :)
“You only live once, but if you do it right, once is enough”


Anything!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!




Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Cik Syira Ulala

Best View at GOOGLE CHROME!